دستور تهیه آش سبزی شیرازی

مواد لازم :

گوشت گوسفندی : ۵۰۰ گرم
برنج : ۱ پیمانه
عدس : ۱ پیمانه
نخود و لوبیا قرمز و لوبیا سفید : از هر کدام ½ پیمانه

 کافه پاتوق

مرزه خشک : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ : ۴ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز و زیره : ½ قاشق چایخوری
سبزی تازه شامل ترخون : ۳۰ گرم
تره : ۱۵۰ گرم
دارچین و زردچوبه و نمک و فلفل : از هر کدام مقداری

دستور تهیه :

نخست گوشت را به همراه پیاز و ادویه و زردچوبه بگذارید بپزد.
حبوبات را که یک روز قبل خیس کرده اید ،بپزید و به گوشت پخته شده بیفزائید.
بعد برنج را نیز اضافه نموده تا در مواد دیگر نرم شود.
ادویه ها و سبزی را بیفزائید و اجازه دهید تا ۲-۳ ساعت آش جا بیفتد و لعابدار شود.

گردآوری: کافه پاتوق

Categories: , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *