| www.cafepatogh.ir

طرز تهیه:شیرینی هویج شب یلدا

| www.cafepatogh.ir

طـرز تـهـیـه:شـیـریـنتی هـویـج شـب یـلـدا

%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AC-%D8%B4%D8%A8-%DB%8C%D9%84%D8%AF%D8%A7-300x296

 

مواد لازم :

 هویج شسته و رنده وشده ۳ عدد

 شکر ۳ لیوان

 آب  ۲ لیوان

 پودر نارگیل  برای غلطاندن

 فندق  ۱ لیوان سر پر

طرز تهیه :

هویج رنده شده رو همراه با آب و شکر میگذاریم روی حرارت تا بجوشد وقتی جوشید زیرش را کم میکنیم تا آرام آرام هویج بپزه و یک غلظت معجون مانندی بدست بیاورد این مراحل تقریبا یکی دو ساعت وقت می برد . بعد این مراحل معجون بدست آمده رو میریزیم توی غذاساز تا کاملا میکس شوند . بعد فندق های درسته را اضافه کرده هم میزنیم . کف یک سینی رو کاغذ روغنی میندازیم و موادها را روی آن میریزیم .با لیسک خیس کناره ها و روی آن را صاف میکنیم و ۱ شب میگذاریم در یخچال بماند .فردا روی آن پودر نارگیل می پاشیم و به کمک یک چاقوی خیس برش میزنیم و آن طرف دیگرش را هم پودر نارگیل میپاشیم و سروش میکنیم

Categories: , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *