اموزش تهیه شربت الوئه ورا
والا امروز این نگار ما رفته دو شاخه اوئه ورا گرفته گذاشته تو اشپزخونه یه ساعت هم هستش که بلند بلند میه یعنی کی بلده شربت الوئه ورا درست کنه
دختره گنده خجالت هم حالیش نیس .گفتم باشه از خود گذشتگی میکنم و از نت پیدا میکنم درست میکنم .
بالاخره بعد کلی گشتن دوتا دونه دستور پیدا کردم .
اونا رو قرار میدم و دستور خودم رو هم قرار میدم .
دستور شماره یک
رز تهیه شربت آلوئه ورا (۴ لیوان) ژل شفاف ( شسته شده ) جدا شده از یک برگ عصاره
۱ عدد لیموترش تازه و یا کنسانتره پرتغال
۶ – ۵ قاشق غذا خوری عسل
۴ لیوان آب
در روش اول تمام مواد را درون مخلوط کن ریخته و بـه مدت ۲ دقیـقه میکس کنید تا مخلوط یکدست شود. سپس چند تکه یخ به شربت آماده شده اضافه کرده و یا شربت را به مدت ۲ ساعت دریخچال قراردهید تا کاملا خنک شود و سپس میل نمایید.
درصورتیکه مایل بودید شربت مطبوع تر پالپ دار( به همراه قطـعات کوچک ژل ) تهیه نمایید ، می تـوانید ۵ سانتیمتر ژل را به قطعات ۲ × ۲ میلیمتربریده و آنها را به شربت آماده بیفزایید.
روش دوم عصاره لیموترش ، عسل و آب را درون میکسربا هم مخلوط کرده ، سپـس ژل جـدا شده از بـرگ کـه قبلا به قطـعات کـوچک بریده و یا ساطـوری شـده را به مخـلوط حاصل بیفزایید و خنک میل نمایید
__________________
این رو هم میشه هم به جای شربت هم به جای کمپوت استفاده کرد
مواد لازم:
برگ آلوورا ۱۰-۱۲ برگ
شکر به میزان معادل وزن گوشت خارج شده از برگها
وانیل قدری
بادیان ۳-۴ عدد درسته
آبلیمو تازه t.b.s 1
روش تهیه :
۱٫ برگهای الوورا را شسته و سپس قسمت سبز انرا پوست گرفته و مغزها را شسته و به قطعات دو سانتی برش دهید و سپس وزن کنید.
۲٫متناسب با وزن آلوورا شکر را با مقداری آب روی حرارت قرار میدهیم و اجازه داده تا شکر حل شده و ۱۵ دقیقه قبل از قوام آمدن آلوورا را در آن ریخته و برای ۱۵ دقیقه می جوشانیم.
۳٫وانیل و بادیان و آبلیمو را ۵ دقیقه قبل از انتهای پخت اضافه میکنیم.
۴٫از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن کامل شیشه میکنیم
نکته : آلوورا به خودی خود عطر و رایحه خوب خود را داراست و وانیل را به عنوان نگه دارنده اضافه میکنیم.
__________________
طرز تهیه شربت آلوئه ورا
در روش اول تمام مواد را درون مخلوط کن ریخته و بـه مدت ۲ دقیـقه میکس کنید تا مخلوط یکدست شود. سپس چند تکه یخ به شربت آماده شده اضافه کرده و یا شربت را به مدت ۲ ساعت دریخچال قراردهید تا کاملا خنک شود و سپس میل نمایید.
درصورتیکه مایل بودید شربت مطبوع تر پالپ دار( به همراه قطـعات کوچک ژل ) تهیه نمایید ، می تـوانید ۵ سانتیمتر ژل را به قطعات ۲ × ۲ میلیمتربریده و آنها را به شربت آماده بیفزایید.
روش دوم عصاره لیموترش ، عسل و آب را درون میکسربا هم مخلوط کرده ، سپـس ژل جـدا شده از بـرگ کـه قبلا به قطـعات کـوچک بریده و یا ساطـوری شـده را به مخـلوط حاصل بیفزایید و خنک میل نمایید .
…………………………
طرز تهیه مربای آلوورا
مواد لازم مربای آلوورا:
آلوورای تازه پوست گرفته و خردشده: یک کیلوگرم
شکر: یک کیلو گرم
آب: ۷۰۰ گرم
اسانس آلوورا: ۲ قطره
آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای آلوورا:
۱ – آلوورا را پوست بگیرید و ژلهای وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبهای خرد کنید.
۲ – آلوورای خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.
۳ – بعد از اینکه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.
۴ – ترکیب شکر و آلوورا را روی حرارت بالا قراردهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر بجوشد.
۵ – ۸۰۰ گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
۶ – سپس ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد.
۷ – هنگام جوشیدن کف شکر سطح آب میآید که باید آنها را با یک قاشق بردارید.
۸ – حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همینطور بجوشد.
۹ – وقتی که ترکیب کمی غلیظ شد آلوورا و شکری را که قبلا پختهاید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه کنید.
۱۰ – مربای شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه کنید.
نکته:
اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا کنید میتوانید وانیل را جایگزین آن کنید.







دیدگاهتان را بنویسید