طـرز تـهـیـه چـیـز کـیـک انـار بـرای شـب یـلـدا

مواد لازم
بیسکوئیت پتی پور 220 گرم
کره 75 گرم
آب پرتقال 60 میلی لیتر
ژلاتین 1 قاشق سوپ خوری
خامه ساده 200 گرم
ژله آلوورا 1 بسته + اپیمانه آب
پنیر خامه ای 250 گرم
پودر شکر 75 گرم
سفیده 2 عدد
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
بیسکوئیت را کاملاً پودر کنید کره ذوب شده را اضافه کنید کف قالب کمربندی پرش کنید آب پرتقال و ژلاتین را بن ماری کنید پنیر خامه ای و پودر شکر را بزنید تا صاف و یکدست شود خامه و وانیل را اضافه کنید کمی با همزن بزنید تا مخلوط شود سفیده فرم گرفته را به صورت دورانی مخلوط کنید ژلاتین سرد شده را به مواد اضافه کنید سپس روی بیسکوئیت آماده بریزید انار دانه شده را روی دسر بریزید و ژله آماده شده را روی آن بریزید.
طـرز تـهـیـه چـیـز کـیـک انـار بـرای شـب یـلـدا
طـرز تـهـیـه چـیـز کـیـک انـار بـرای شـب یـلـدا
طـرز تـهـیـه چـیـز کـیـک انـار بـرای شـب یـلـدا
طـرز تـهـیـه چـیـز کـیـک انـار بـرای شـب یـلـدا












دیدگاهتان را بنویسید